Ervaringen van kinderen

Spelling:

Tijn (9 jaar): “Moniek kan rustig en duidelijk uitleggen. Spelling wordt door de kaarten met de categorieën makkelijker. Ik merk dat ik vooruit ga.”

Technisch lezen:

Rowena (6 jaar): “Ik vond het letterspelletje en de letters kleuren zo leuk. Ik kan nu de letters veel beter onthouden.”

Groepstraining Cito rekenen:

Ryan (12 jaar): “Je leert van elkaar. Moniek heeft ons geleerd dat we bij de toets niet te snel antwoord moeten geven, dat we eerst alles goed moeten lezen voordat we antwoord geven.”

Groepstraining Cito rekenen:

Kajal (11 jaar): “Moniek legde alles goed en duidelijk uit. Ik vind het fijn dat ik zo vooruit gegaan ben.”

Groepstraining Cito rekenen:

Ilias (11 jaar): “Ik merk dat mijn zelfvertrouwen gegroeid is.”

Begrijpend lezen:

Fenna (10 jaar): “Ik vond het altijd erg fijn om Nieuwsbegrip voor te bereiden samen met Moniek. Ik kon daardoor de les in de klas veel beter volgen. Scannend lezen helpt heel erg goed. Ik heb geleerd om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.”

Lezen en rekenen:

Isabella (10 jaar):
“Moniek is heel aardig, lief en helpt je heel goed. Ik doe dit nu al een paar maanden en heb steeds meer zelfvertrouwen. Moniek legt het je heel goed uit en daarom snap ik nu de dingen die ik eerst heel moeilijk vond. Bij de cito vond ik een paar dingen nog heel moeilijk dat heeft ze me goed en rustig uitgelegd. Ik heb zelfvertrouwen in de cito.
Dankjewel Moniek”

Lezen en rekenen:

Julia (11 jaar):
‘Ik zit nu een half jaar bij Moniek en ik heb er al veel van geleerd’